Powerball US

Winnen bij Powerball US is iets wat voor Amerikanen en mensen van buiten Amerika een droom is. Voor de meeste mensen zal het bij die droom blijven. Toch kan het zomaar zijn dat de kansen zich keren en dat jij opeens bij de trekking ziet dat je een behoorlijke som geld hebt gewonnen met jouw deelname aan een Amerikaanse loterij. Wanneer je dan na enige moeite jouw uitbetaling vanuit het buitenland binnen hebt geharkt zal je eigenlijk nooit meer hoeven te werken.

La Primitiva

Zoek jij meer spanning in je leven en wil je meer uit een week halen, dan is deelname aan een buitenlandse Lotto zo’n slecht idee nog niet. De ticketprijzen zijn nog niet zo kapitaal hoog als hier in Nederland, en de winstuitkering daarentegen is heel aantrekkelijk. Deelname aan La Primitiva houdt in dat jij meespeelt in datgene wat veel Spanjaarden dagelijks bezig houdt.

France Loto

Deelname aan een loterij in het buitenland is iets wat eigenlijk voor iedereen mogelijk is. Je hebt online casino’s waarbij het allemaal glitter en glamour is, en waarbij je voortdurend actief mee moet kijken om te zien of je wat geld hebt gewonnen. Wil jij dit allemaal niet, en gaat het bij jou vooral om het speelgemak en de spanning of je een geldprijs hebt gewonnen, dan is de France Loto helemaal jouw spel.

EuroMillions

De Europese loterij biedt jou de gelegenheid om meer leuke dingen te doen met je euro dan je ooit zelf voor mogelijk had gehouden. Ben je woonachtig in één van de 9 organiserende landen, dan is deelname gewoon mogelijk via een regulier verkooppunt in een winkel. Je hoeft niet per definitie een account aan te maken, en kan per trekking besluiten of je mee wilt doen.