Nationale Postcode Loterij Recensie

Beoordeelde Site Nationale Postcode Loterij
Nationale Postcode Loterij Logo
Korte Beschrijving In de Nationale Postcode Loterij speel je mee met je postcode. Bijzonder is bovendien dat wanneer je wint, dan winnen je buren (met dezelfde postcode) ook. Meespelen met de Nationale Postcode Loterij betekend dat je automatisch een van hun 99 goede doelen steunt.Van elk lot gaat 50% naar een van deze goede doelen. En elke maand vallen er gegarandeerd ruim 600.000 prijzen. Het prijzenpakket van De Postcode Loterij is erg uitgebreid. Zo is er de PostcodeKanjer van € 53,9 miljoen (die u deelt met uw straat en wijk). Daarnaast zijn er vele andere prijzen, denk dan aan nieuwe BMW's, fietsen, koffer sets of een dagje weg naar keuze.
Eind­beoordelingLoterij Meesters (4.5/5)
Review geschreven door Loterij Meesters

Recensie

Inleiding

In 1989 werd door Boudewijn Poelmann de Nationale Postcode Loterij opgericht. Deze Nederlandse loterij valt onder de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V. De goede doelen loterijen, Nationale Postcode Loterij, De Sponsor Bingo Loterij, de VriendenLoterij, en de BankGiro Loterij, zijn opgericht om geld te generen voor Nederlandse goede doelen. Deze goede doelen worden geselecteerd door de Holding en moeten bijdragen aan Nederlandse doeleinde. Via de Kansspelautoriteit is er een licentie verstrekt aan de Nationale Postcode Loterij om op legale wijze deze vorm van kansspelen aan het Nederlands publiek aan te bieden, wel moet de NPL 50% van de lotprijs afstaan aan de goede doelen.

In de Nationale Postcode Loterij speel je mee met je postcode. Bijzonder is bovendien dat wanneer je wint, dan winnen je buren (met dezelfde postcode) ook. Meespelen met de Nationale Postcode Loterij betekend dat je automatisch een van hun 99 goede doelen steunt.Van elk lot gaat 50% naar een van deze goede doelen. En elke maand vallen er gegarandeerd ruim 600.000 prijzen. Het prijzenpakket van De Postcode Loterij is erg uitgebreid. Zo is er de PostcodeKanjer van € 53,9 miljoen (die u deelt met uw straat en wijk). Daarnaast zijn er vele andere prijzen, denk dan aan nieuwe BMW’s, fietsen, koffersets of een dagje weg naar keuze.

Nationale Postcode Loterij Welkombonus

De Nationale Postcode Loterij heeft een zeer aantrekkelijke welkomstbonus. Als nieuwe speler speel je namelijk de eerste maand gratis! Dit is fijn, je gewonnen prijzen worden namelijk wel direct uitgekeerd. Het gratis meespelen kan met maximaal twee gratis loten. Na de eerste maand lopen de loten automatisch door tot wederopzegging. Dit houdt dus in dat je zelf bepaald hoelang en met hoeveel loten je meespeelt. Maar, houd wel in je achterhoofd dat je iedere maand met jouw inleg ook een goed doel steunt. Ook al win je dus is een maand geen prijs, het goede doel wint altijd.

Prijzen

Wanneer je met de nationale Postcode Loterij meespeelt dan win je wanneer je postcode in de prijzen. Wanneer je buren (met dezelfde postcode ook spelen) dan winnen deze automatisch ook. Wat is er nu leuker dan een feestje samen vieren? Maandelijks keert de Nationale Postcode Loterij 600.000 prijzen uit.  Het prijzenpakket is bijna oneindig en varieert van Autos (BMW) tot koffer sets of reisjes. Met natuurlijk de hoofdprijzen als de PostcodeStraatprijs van €25.000, de Buurt-Ton en de PostcodeKanjer van € 53,9 miljoen.

Welkomstbonus is dat je als nieuwe spelerbij de Nationale Postcode Loterij de eerste maand gratis kan meespelen. Dit is fijn, je gewonnen prijzen worden namelijk wel direct uitgekeerd. Het gratis meespelen kan met maximaal twee gratis loten. Na de eerste maand lopen de loten automatisch door tot wederopzegging. Dit houdt dus in dat je zelf bepaald hoelang en met hoeveel loten je meespeelt. Maar, houd wel in je achterhoofd dat je iedere maand met jouw inleg ook een goed doel steunt. Ook al win je dus is een maand geen prijs, het goede doel wint altijd.

Klantenservice

De klantenservice van de Nationale Postcode Loterij is op eenvoudige manier te bereiken. Naast de uitgebreide FAQ hebben ze tal van mogelijkheden om in contact te komen met de klantenservice. Je kunt ze mailen, tweeten, schrijven, bellen en zelfs faxen. Wij vonden bellen toch de prettigste optie. Je kunt dit doen van 09:00-21:00 op doordeweekse dagen en op zaterdag van 10:00 tot 16:30.

Betalingsmethoden

Het betalen van de loten gaat bij de Nationale Postcode Loterij ontzettend gemakkelijk. Iedere maand wordt er een automatische incasso aangeboden. Het bedrag wordt dan automatisch van je rekening afgeschreven, tot zolang jij hier toestemming voor geeft natuurlijk. Je kunt op ieder gewenst moment je lot(en) stopzetten. Het voordeel van de automatische incasso is dat je nooit de kans loopt om een prijs te missen. Om in aanmerking te komen voor de prijzen moet je namelijk wel betaald hebben.

[one_half]

PLUSPUNTEN

  • Kies het goede doel dat jij wilt steunen, grote kans dat je lokale sportclub hier tussen zit.
  • Ook al win je geen prijs, dan wint jou gekozen goede doel altijd.
  • Als je een prijs wint, dan word je hier automatisch van op de hoogste gesteld.

[/one_half] [one_half_last]

MINPUNTEN

  • Geen live chat beschikbaar
  • Niet al het contact gaat digitaal, je ontvangt ook briefpost.

[/one_half_last]

[one_half]

PROMOTIES

[/one_half] [one_half_last]

NIEUWS

[/one_half_last]

Pluspunten

  • Kies het goede doel dat jij wilt steunen, grote kans dat je lokale sportclub hier tussen zit.
  • Ook al win je geen prijs, dan wint jou gekozen goede doel altijd.
  • Als je een prijs wint, dan word je hier automatisch van op de hoogste gesteld.

Minpunten

  • Geen live chat beschikbaar.
  • Niet al het contact gaat digitaal, je ontvangt ook briefpost.

Algemene Informatie

Officiële Site
Website Talen Nederlands
Platformen Desktop/Laptop
Licenties Nederlandse Kansspelautoriteit (Longlist)
Bedrijfs­gegevens Nationale Postcode Loterij N.V.
Oprichtingsjaar 1989

Bonussen

VIP-­Programma Ja

Welkomst­bonus

Speel de 1e maand gratis

Stortings- en Uitbetalingsopties

Stortingsopties iDeal
Geaccepteerde Valuta Euro

Spelersondersteuning

Support Via e-mail, FAQ, Telefoon
Support Talen Nederlands
Support Adres Van Eeghenstraat 70, 1071 GK Amsterdam
Openings­tijden Support 24/7