Eurojackpot Recensie

Beoordeelde Site
Eurojackpot
Eurojackpot Logo
Korte Beschrijving Inleiding De EuroJackpot is een relatief nieuwe loterij. Op 23 maart 2012 vond de eerste trekking plaats. Er deden op dat moment 6 landen meer [...]
Eindbeoordeling Loterij Meesters 2.5 / 5
Review geschreven door
Bezoek Eurojackpot

Recensie

Inleiding

De EuroJackpot is een relatief nieuwe loterij. Op 23 maart 2012 vond de eerste trekking plaats. Er deden op dat moment 6 landen meer aan de loterij: Nederland Duitsland, Finland, Denemarken, Slovenië en Estland. In april 2012 voegde ook Italië zich bij de EuroJackpot. Inmiddels zijn ook Spanje, Noorwegen,  IJsland, Letland, Litouwen, Zweden, Kroatië, Tsjechië, Hongarije en Slowakije van de partij. Het doel van de EuroJackpot is de grootste loterij van Europa worden. Eigenlijk net zoals EuroMillions dat in de Verenigde Staten is. En natuurlijk om jou ON-HOLLANDS rijk te maken!

Spelaanbod

Meespelen met de EuroJackpot is eigenlijk vrij eenvoudig. Je maakt eerst de keuze of je online wilt meespelen, of dat je naar een verkooppunt wilt. Wij hebben ervoor gekozen om online mee te spelen. Zo kunnen we altijd en overal bij ons account om in de gaten te houden of de de jackpot al hebben gewonnen. Goed, stel je kiest er dus voor om online mee te spelen, dan betaal je €2 per let en maak je daarmee direct kans op de jackpot. Je kiest 5 geluksgetallen tussen de 1 t/m 50 en vervolgens 2 bonusgetallen tussen de 1 t/m 10. That’s it, zo snel en zo gemakkelijk. Bij de EuroJackpot is het mogelijk om meerdere trekkingen vooruit te spelen, zo mis je dus nooit de kans op de hoofdprijs.

Prijzen

Bij de Eurojackpot maak je kans op 12 prijscategorieën. Dus naast de jackpot, welke altijd minimaal 10 miljoen euro bedraagt, maak je dus ook kans op vele andere prijzen. Wanneer je jackpot een trekking niet valt stijgt deze in hoogte. Tot nu toe staat de recordhoogte op €90 miljoen! Elke week wordt er een schatting gemaakt van de hoogte van de jackpot, “de verwachte jackpot”. Na de trekking wordt op basis van het aantal verkochte loten het exacte bedrag van de jackpot bekendgemaakt. Het kan dus voorkomen dat het exacte bedrag net iets lager, of hoger uitvalt dan de verwachte jackpot.

Prijzen Eurojackpot

Trekking

Elke vrijdagavond vindt de trekking van EuroJackpot plaats. Je kunt tot 18:55 je loten aanschaffen, daarna tellen deze mee voor de trekking van de week erna. De uitslag is om 22:00 te vinden op de website van de EuroJackpot of op Teletekst pagina 554.

Klantenservice

De EuroJackpot beschikt over een FAQ waar de meest voorkomende vragen in verwerkt zijn. Mocht je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden dan kan je de EuroJackpot ook telefonisch (0800 1506) of via het vragenformulier op de website bereiken. De telefonische medewerkers zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 beschikbaar. Wij van de LoterijMeesters vinden dit wat aan de karige kant, en dus direct een verbeterpunt voor de EuroJackpot.

PLUSPUNTEN

  • Modern en stijlvol uiterlijk
  • Veilig betalen met iDeal
  • Preventie gokverslaving

MINPUNTEN

  • Geen Live-Chat beschikbaar
  • Beperkte beschikbaarheid van de klantenservice

Bezoek Eurojackpot

Algemene Informatie

Officiële Site https://www.eurojackpot.nl
Beschik­bare Talen Nederlands
Licenties Kansspelautoriteit

Bonussen

Welkomst­bonus

44 miljoen jackpot
Claim Nu

Spelersondersteuning

Beschik­bare Support Talen Nederlands
Support Telefoon­nummer 0800 1506
Openings­tijden Support 24/7

Stortings- en Uitbetalingsopties

Minimale Storting €10
Minimum Uitbetaling €10
Stortingsopties iDeal, MasterCard, Visa
Bezoek Eurojackpot