Lotto Recensie

Beoordeelde Site Lotto
Lotto Logo
Korte Beschrijving Inleiding De Lotto, waarbij je iedere zaterdag kans maakt om miljonair te worden. Bij de lotto kies je 6 getallen en een Jackpotkleur. Deze vul [...]
Eind­beoordelingLoterij Meesters (2.5/5)
Review geschreven door Loterij Meesters
Overzicht Lotto
Voorwaarden zijn van toepassing

Recensie

Inleiding

De Lotto, waarbij je iedere zaterdag kans maakt om miljonair te worden. Bij de lotto kies je 6 getallen en een Jackpotkleur. Deze vul je per lot in, en je maakt de eerstvolgende zaterdag kans op de jackpot van minimaal 7,5 miljoen euro. Daarnaast heeft de Lotto nog vele andere prijzen die je kunt winnen. Het meest eenvoudig speel je de Lotto online, zo hoef je niet naar een winkel en kun je op je gemak je Lotto invullen.

Welkom Bonus

Voor spelers die voor het eerst meespelen heeft de Lotto een welkomstbonus. Je kunt de eerste drie maanden met 50% korting meespelen. Het interessante aan deze welkomstbonus is dat er geen limiet op het aantal loten zit. Je kunt dus met 12 loten per trekking meespelen en de eerste drie maanden maar zes loten hoeven te betalen. Daarnaast maak je momenteel kans op een trip voor 2 personen naar Las Vegas.

Spelaanbod

Meespelen met de Lotto is erg eenvoudig. Je kiest 6 getallen en een jackpotkleur. Voor €2 per lot per trekking maak je kans op de jackpot van minimaal 7,5 miljoen euro. De trekking is elke zaterdag en elke laatste zaterdag van de maand wordt de Lotto Super Zaterdag getrokken. Dit houdt in dat er twee trekkingen plaats vinden. Je maakt dan dus 2 keer kans op de jackpot. De uitslag van de trekking wordt rond 23:00 bekent gemaakt op SBS6. Als je niet tot 23:00 kunt wachten kan je vanaf 20:00 op NOS teletext 555 of op de website ook de uitslag vinden. Je kunt gemakkelijk online meespelen met de Lotto. Met de volgende 7 stappen is de Lotto jackpot binnen een paar minuten binnen handbereik. Stap 1: Bepaal met hoeveel loten je wilt meespelen. Stap 2: Kies 6 geluksgetallen tussen 1 en 45. Je kunt ook de computer random getallen laten kiezen. Stap 3: Kies je favoriete jackpotkleur als toevoeging naast de cijfers. Stap 4: Bepaal of je voor €1 extra mee wilt spelen met het cijferspel. Stap 5: Bepaal met hoeveel trekkingen je wilt meespelen. Hoe meer trekkingen, hoe beter de aanbiedingen. Stap 6: Elke zaterdag trekt de notaris de winnende getallen. Stap 7: Gewonnen? Het geldbedrag wordt automatisch op je rekening bijgeschreven. In je persoonlijke account kan je het overzicht over je loten bijhouden. Je kunt er ook voor kiezen om op abonnement basis mee te spelen. Dit is als je een langere tijd wilt meespelen nog eenvoudiger. In 5 stappen kan jij miljonair zijn. Stap 1: Kies je welkomstbonus! Wil je meespelen met gratis loten of speciale kortingen? Kies je persoonlijke aanbieding. Stap 2: Kies 6 geluksgetallen tussen 1 en 45. Je kunt ook de computer random getallen laten kiezen. Stap 3: Kies naast je geluksgetallen je favoriete jackpotkleur. Stap 4: Elke zaterdag trekt de notaris de winnende getallen. Stap 5: Innen! Gewonnen? Het bedrag wordt automatisch op je rekening bijgeschreven.

Klantenservice

Heb je vragen of ben je opzoek naar informatie? De klantenservice van de Lotto is uitermate goed te bereiken. Zo goed dat je zelf op het bezoekadres van de Lotto terecht kunt. Het adres? Lotto bv (onderdeel van Nederlandse Loterij) Laan van Hoornwijck 55 2289 DG Rijswijk Even invullen in de TomTom en je kunt zonder afspraak zo langsrijden. Liever vanuit huis contact zoeken met de Lotto, geen probleem! Je kunt de Lotto telefonisch gratis bereiken. Via het nummer 0800-1501 staan de medewerkers je graag te woord. De klantenservice is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 21:00. In het weekend kun je terecht van 10:00 t/m 17:00. Een paar weetjes over de telefonische klantenservice. Wist je dat… … de medewerkers de afgelopen maand gemiddeld binnen 17 seconden de telefoon aannamen. … de spelers het contact waarderen met een 8,4. … 95 % van de spelers tijdens het eerste telefoongesprek een juist en volledig antwoord kregen op hun vragen. … 82,3% van de spelers binnen 20 sec een medewerker aan de lijn hadden. Je kunt de Lotto ook via brief, twitter en email bereiken. [one_half]

PLUSPUNTEN

  • Modern en stijlvol uiterlijk
  • Gemakkelijk je Lotto invullen vanuit je luie stoel
  • Gratis Iphone en Android App.

[/one_half] [one_half_last]

MINPUNTEN

  • Beperkte beschikbaarheid van de klantenservice

[/one_half_last]

  [one_half]

PROMOTIES

[/one_half] [one_half_last]

NIEUWS

[/one_half_last]

Pluspunten

  • Meespelen voor slechts €2
  • Eenvoudig online spelen
  • Elke zaterdag trekking

Minpunten

Algemene Informatie

Officiële Site https://www.lotto.nl
Website Talen Nederlands
Platformen Desktop/Laptop
Licenties Nederlandse Kansspelautoriteit (Longlist)

Bonussen

VIP-­Programma Ja

Welkomst­bonus

Nu 3 maanden
met 50% korting
Overzicht
Voorwaarden zijn van toepassing

Stortings- en Uitbetalingsopties

Stortingsopties iDeal
Geaccepteerde Valuta Euro

Spelersondersteuning

Support Via e-mail, FAQ, Telefoon
Support Talen Nederlands
Openings­tijden Support week 09:00-21:00 weekend 10:00-17:00