Man uit Winterswijk verloot villa

Man uit Winterswijk verloot villa

Wie eens een keer iets anders wil winnen dan een geldprijs of een vakantie kan nu zijn kans grijpen!Ruud Bakker uit Winterswijk heeft namelijk een loterij opgezet om van zijn gigantische villa af te komen. De villa heeft een waarde van bijna 1 miljoen euro en komt inclusief zwembad. Man uit Winterswijk verloot villa!

Wie mee wil doen kan een lot kopen voor ‘slechts’ 50 euro, iedereen kan meedoen en er worden in totaal 60.000 loten verkocht. Dit kan dus zomaar een erg goedkope manier zijn voor iemand die opzoek is naar een leuke (starters)woning! Om het juridisch mogelijk te maken heeft Ruud Bakker samen met een aantal juristen een constructie bedacht waarbij zogenaamde ‘aandelenoptiecertifacten’ verkocht worden. Volgens de kansspelautoriteit is dit onder de Nederlandse wetgeving echter niet toegestaan. Daarom heeft de Winterswijker een Britse bv opgericht en vindt de loterij plaats in Costa Rica. De winnaar wint dus niet alleen een villa, maar ook het Britse bv dat eraan gekoppeld is. Winnen was nog nooit zo leuk!

Er zijn een aantal redenen dat Bakker besloten heeft zijn huis te verloten. Allereerst is hij 4 jaar geleden arbeidsongeschikt geraakt waardoor hij de kosten van zijn huis niet meer kon dekken en het dus te koop moest zetten. Toentertijd was dit voor het mooie bedrag van 1 miljoen euro. In 4 jaar tijd heeft hij de vraagprijs van dit prachtige pand een aantal keer laten zaken tot een bedrag van 925.000 euro. Toen zelfs voor dit bedrag geen koper zich er aan wilden wagen kwam de creatieve ondernemen in Bakker naar boven en heeft hij besloten om het anders aan te pakken. Ondanks deze actie had hij het liever voor zichzelf gehouden. “Het was een café met daarboven twee woonhuizen. Ik heb het helemaal verbouwd. Het biedt alle luxe die je maar kan bedenken.’’ , aldus Bakker. Het opgebrachte geld komt pas op de rekening van Bakker te staan als de Villa daadwerkelijk verloot is en er een winnaar is aangewezen door de notaris. Op deze manier weet iedereen zeker dat alles in goede banen loopt.

[one_half]

Wil je nou wel meedoen maar ben je bang dat je het huis niet kan onderhouden? Ook daar is rekening mee gehouden; de winnaar hoeft de eerste 2 jaar namelijk geen vaste lasten te betalen en krijgt ook nog eens 30 duizend euro voor het opnieuw inrichten van het huis. Zo voelt het winnen van de loterij pas echt als het winnen van de loterij.

Mocht dit een succes zijn dan wil de Gelderlander ook andere mensen gaan helpen met het verloten van hun huis. Op deze manier wordt de huizenmarkt van het slot afgehaald en gaan mensen hun huis makkelijker verkopen. “Dit kan de economie zomaar eens een nieuwe impuls geven”, aldus Bakker.

[/one_half]

[one_half_last]

[/one_half_last]

Laat een Reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.