Lotto familie

Noodlijdend Belgisch gezin op slag miljonair

Belgisch gezin op slag miljonair: Een ontzettend arm Belgisch gezin is afgelopen oktober de gelukkige winnaar geworden van meer dan een miljoen euro.

Dit had op geen beter moment kunnen komen voor de gehandicapte vader, de werkloze moeder en de drie kinderen. Ze stonden daarnaast op het punt om hun abonnement op de Lotto af te zeggen vanwege de geldzorgen. Gelukkig was de opzegging nog niet verstuurd…

De winst kwam volgens het gezin ‘als een geschenk uit de hemel’ Het gezin moest 5 monden voeden, studies en medicijnen betalen van nog geen 1000 euro in de maand. Lastig dus, tot daar eind oktober de prijs van bijna 1,1 miljoen euro viel. De studies van de kinderen kunnen nu eindelijk betaald worden en ook de gehandicapte vader heeft nu weer een auto die hij kan besturen. Voor het overgebleven bedrag is een financieel adviseur ingeschakeld omdat het gezin uit Oost-Vlaanderen niet gewend is om hier mee om te gaan. Deze helpt hun om doelbewust aankopen te doen of te investeren.

Het gezin laat daarnaast ook weten dat geen euro wordt geschonken aan zogenaamde ‘vrienden’. Sinds ze in de armoede zijn beland, heeft niemand ze geholpen op wat familie na. Deze kunnen dan ook een bedankje verwachten. De rest hoeft voorlopig geen contact te zoeken, zo laat de man des huises weten.

Tags:

Laat een Reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.