Vrouw van 91 wint tweemaal achter elkaar de Lotto

Vrouw van 91 wint tweemaal achter elkaar de Lotto

Tweemaal achter elkaar de Lotto winnen: Het bekende gezegde ‘gelukt komt nooit alleen’ bleek voor een bejaarde vrouw uit Amerika wel heel letterlijk.De oma is erin geslaagd om in minder dan 3 maanden tijd 2 maal de Lotto te winnen. Door dit te doen wordt er meer dan 300.000 euro op haar rekening bijgeschreven!

In augustus van dit jaar won de 91-jarigre Lena Eaton de eerste$300.000, door 10 van de 20 cijfers op haar formulier goed te hebben. Afgelopen donderdag besloot ze om een kraskaart te kopen, hierbij won ze nog eens $99.000.

“Lena is ontzettend blij met haar prijs en wij gunnen haar dit dan ook van harte,” verklaarde Al Larsen van de Hoosier Loterij. “Een loterij winnen is een speciale ervaring. Als iemand dit twee maal overkomt in minder dan 3 maanden – en dat op 91-jarige leeftijd – is dat best verwonderlijk.”

lena_eatonDe vrouw heeft in haar leven 6 kinderen op de wereld gezet en is oma van 16 kleinkinderen en maarliefst 20 klein-kleinkinderen. Volgens de Huffington Post gaat ze met het geld haar huis verbouwen en een mooie tijd beleven met de familie.

Lena Eaton behoort sinds deze week dan ook tot een select gezelschap van mensen die meer dan één keer de loterij gewonnen hebben. Er is hiernaast nog één verhaal bekend van een vrouw die tot twee keer toe $1.000.000 won op dezelfde dag.

Volgens wetenschappers is de kans om 2 maal de Lotto te winnen ongeveer 1 op 5.700.000.000.000.

story-lotto-1106

Eaton zelf heeft de nummers uitgekozen gebaseerd op haar ouders verjaardagen en hun leeftijden op dat moment, gedeeld door het aantal jaar dat ze getrouw waren. Of dit de ultieme formule is om de loterij te winnen is echter nog niet bekend.

 

Tags:

Laat een Reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.