Winnaar twee ton

Winnaar twee ton pas jaar later gevonden

Bij een loterij die dagelijks valt is de spanning niet zo groot als bij een loterij die eenmaal per maand een grote prijs weggeeft. Toch blijft het belangrijk dat je trekking in de gaten houdt omdat je anders zomaar een grote prijs misloopt.

Winnaar twee ton

Winnaar twee ton: Bij een loterij die dagelijks valt is de spanning niet zo groot als bij een loterij die eenmaal per maand een grote prijs weggeeft. Toch blijft het belangrijk dat je trekking in de gaten houdt omdat je anders zomaar een grote prijs misloopt.

Dit gebeurde vorig jaar een 59-jarige man uit Almere. Een jaar geleden viel een prijs van twee ton op zijn nummers. De man speelde automatisch mee en de prijzen die hij won werden automatisch bijgeschreven op zijn bankrekening. Bijhouden van de trekkingen was dus niet meer nodig. Bij het winnen van de hoofdprijs wil de Lotto echter eerst contact opnemen met de prijswinnaar omdat het om bedragen gaat die kunnen oplopen tot enkele miljoenen euro’s.
Na het winnen van de prijs lukte het de loterij echter niet om contact op te nemen met de man vanwege een verhuizing en verandering van telefoonnummer, zo meldt de Lotto afgelopen woensdag.

Toch slaagde de Lotto er afgelopen week in om contact te krijgen met de man en hem het goede nieuws te vertellen. De man uit Almere was erg verbaasd en dacht eerst aan een grap. Toen de man zelf de lotto-nummer nakeek bleek het echter te kloppen en kon hij het geld daadwerkelijk innen. Hij is van plan om eerst rustig te wennen aan het bedrag voor hij er gekke dingen meedoet.

Wij van Gokkompas.nl feliciteren de man met zijn gewonnen prijs!

Tags:

Laat een Reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.