tweemaal de Toto

Man uit Friesland wint tweemaal de Toto

Waar vorige week een 90-jarige vrouw voor de tweede keer de Lotto won, is het dit keer raak in het mooie Friesland.

Een man uit Tietjerksteradeel won deze week namelijk voor de tweede keer de Toto-jackpot. Zijn totaal gewonnen prijzengeld bedraagt nu bijna €100.000!

De eerste keer was afgelopen juni toen de man een totaal bedrag van 31.550,83 euro won. Vandaag, een half jaar later, won de man nog een 50.101,39 euro. Het gaat hierbij om de Toto-13-jackpot, waarbij het doel is om 13 wedstrijden goed te voorspellen.

De man speelt al meer dan 40 jaar mee met deze Toto. De hoogst gewonnen prijs tot dit jaar was ‘slechts’ 6000 gulden. “Toen was er meer zekerheid”, verklaard de prijswinnaar. “Er waren een paar erg goeie clubs die altijd wonnen. Helaas is dat nu een stuk onzekerder. Behalve dat de voetbalclubs meer aan elkaar gewaagd moeten er ook buitenlandse wedstrijden goed voorspeld worden.” Samen met andere overlegt de man op welke uitslagen hij inzet. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van statistieken uit het verleden. De beslissende wedstrijd voor de winnaar was Chelsea – Liverpool, die in een gelijkspel eindigde.

Tags:

Laat een Reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.