Postcode loterij miljoen jackpot - LoterijMeesters.nl extra zakgeld

Met extra zakgeld (43,7 miljoen) het nieuwe jaar in!

Extra zakgeld: Het nieuwe jaar beginnen met een extra zakcentje is altijd een welkome situatie.

Extra zakgeld

Extra zakgeld: Het nieuwe jaar beginnen met een extra zakcentje is altijd een welkome situatie. Voor een heleboel inwoners van woonwijk Gaasperdam, in het het Amsterdamse stadsdeel Zuidoost, heeft dit zakcentje een bijzonder grote omvang aangenomen. Zij mogen namelijk de PostcodeKanjer van 43,7 miljoen euro onder elkaar verdelen. Het zal je maar gebeuren!

Miljoenen winnen

Tijdens Koffietijd, een programma van RTL, werd het goede nieuws voor de Amsterdammers bekend gemaakt. De grootste geldprijzen zijn voor 7 bewoners van de Steenderenstraat. Zij hebben namelijk de prijswinnende postcode 1107 LA. Gezamenlijk mogen zijn ongeveer de helft, 21,85 miljoen euro, van de totale PostcodeKanjer onder elkaar verdelen. De andere helft is bestemd voor de andere bewoners van het postcodegebied die een lot hadden gekocht.

De Postcode Loterij organiseert een feest in de wijk Gaasperdam (1107) om aan hen bekend te maken wat zij per lot winnen.

Ook is er goed nieuws voor enkele bewoners in Zoetermeer, Lelystad, Landsmeer en Oosterhout. Zij krijgen elk een ‘troostprijs’ ter hoogte van 1 miljoen euro.

Tags:

Laat een Reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.