France Loto Recensie

Beoordeelde Site
France Loto
France Loto Logo
Korte Beschrijving Deelname aan een loterij in het buitenland is iets wat eigenlijk voor iedereen mogelijk is. Je hebt online casino’s waarbij het allemaal glitter en glamour is, en waarbij je voortdurend actief mee moet kijken om te zien of je wat geld hebt gewonnen. Wil jij dit allemaal niet, en gaat het bij jou vooral om het speelgemak en de spanning of je een geldprijs hebt gewonnen, dan is de France Loto helemaal jouw spel.
Eindbeoordeling Loterij Meesters 2.5 / 5
Review geschreven door
Bezoek France Loto

Recensie

France Loto


Wie wel eens heeft deelgenomen aan een Nederlandse loterij weet hoezeer jij graag een prijs zou willen winnen. Toch lijkt het wel alsof het eigenlijk nooit echt mee zit. De Nederlandse regering heeft een behoorlijke vinger in de pap wanneer het draait om loterijen. Je wint een bedrag als je heel veel geluk hebt, maar vervolgens mag je het grootste deel van dat bedrag gaan terug betalen aan de overheid. Je hebt simpelweg de pech dat jij een Nederlandse staatsburger bent en dat je dus meerdere malen belasting over een gewonnen geldprijs moet betalen.

Een Loto in Frankrijk


Je zou ervoor kunnen kiezen om deel te nemen aan een loterij in een ander Europees land. Dit kan je doen omdat de geldbedragen vaak net wat hoger zijn die worden uitgekeerd, maar ook omdat internationaal meedoen aan loterijen tegenwoordig van alle kanten wordt aangemoedigd. Duizenden goklustigen vanuit heel Europa vergaderen zich waarbij ze inzetten doen in buitenlandse loterijen. Een belangrijke speler in Frankrijk is France Loto.

Speel automatisch mee


Dit is een spel waarbij jij deelneemt via een account die je bij ze opent. Daarna speel je als het ware automatisch mee. Je mag gebruik maken van meerdere betalingsmethoden om jouw loten te betalen. In principe is het zo dat jij een bedrag inzet waarmee jij loten koopt. Vervolgens wordt er meerdere malen per week een trekking gedaan. Jij kan in dat geval online meekijken naar de trekking.

Hoe werkt Loto op zijn Frans


De lotto werkt met lottoballen, net zoals in Nederland. Deze lottoballen worden getrokken en wanneer jij ze allemaal goed hebt vermeld staan op je formulier win je een prijs. Heb je de kleurcode ook juist, dan heb je de jackpot. Op de website van France Loto vind je niet alleen de trekking van Frankrijk; je treft er ook andere internationale loterijen aan waar jij deel aan kan nemen.

Bonus


De France Loto is een systeem wat redelijk basic is. Er is niet echt sprake van een bonus systeem waarmee jij meer waar voor je geld krijgt. Je betaalt per trekking voor een aantal loten en that’s it. Je hebt geen kansen om je prijs te verdubbelen of verder te vermenigvuldigen. Kijk je echter op de internationale site van deze Lotto dan kom je meerdere aanbiedingen tegen die wel absoluut de moeite waard zijn.

Speel meer in het buitenland


Je leert dan bijvoorbeeld dat het heel lucratief kan zijn om in meerdere vijvers tegelijk te vissen. Jij kan inzetten op meerdere internationale loterijen en op die manier toch een leuke winst binnen halen. Je vindt op de pagina ‘bundles’ meerdere internationale loterijen. Je kan als speler in meerdere internationale loterijen tegelijk inzetten en daar een behoorlijke korting bij krijgen. Een korting die je in dat geval kan krijgen begint bij 7 procent. Speel je meerdere Franse loterijen tegelijk, dan kan jouw winst oplopen tot wel 10 procent.

Doe een raffle


Een mogelijkheid om wel extra te winnen is de ‘raffle’. Hierbij worden meerdere malen per week lotnummers getrokken. Heb jij dit lotnummer bij toeval gekocht, dan win je een bedrag van 10.000 euro. Speel je meerdere malen per week mee, dan heb jij via dit systeem een leuke kans om een extra bedrag te winnen. Er wordt niet gekeken naar de kopers van een lot. Je bent dus niet in het nadeel wanneer jij meespeelt vanuit het buitenland.

Werk simpel samen


Syndicate spelen is ook een mogelijkheid. In dat geval neem je deel aan een soort ‘poule’ van internationale spelers. Wordt er een prijs gewonnen, dan wordt deze verdeeld over de leden van de poule. Je hebt dan uiteraard iets meer winstkansen. Speel je echter als particulier mee, dan is de prijs – als die op jouw lot valt – helemaal voor jou.

Spelaanbod


France Loto is niet zo uitgebreid als dat je mag verwachten van een internationale loterij. Er zijn geen immense bedragen te winnen zoals je in Amerika ziet, en de prijzen die je wint wanneer je net buiten de prijzen valt zijn ook niet echt om over naar huis te schrijven. Nederlandse loterijen doen het wat dat betreft eigenlijk zo slecht nog niet.

Eenvoud bij France Loto


Het spelaanbod van France Loto bestaat dan ook maar uit één spel. De daadwerkelijke lotto. Er is geen extra franje toegevoegd aan deze loterij in de vorm van kleinere kansspelen waar jij deel aan kan nemen. Spelen bij de Franse Loto houdt simpelweg in dat je enkel het lotto spel meespeelt. De trekkingen zijn meerdere malen per week dus je kan wel meerdere malen per week een gokje wagen.

Hoe werkt het spel


Het doel van dit spel is heel eenvoudig. Je koopt een lot en daarop staan meerdere lotto ballen vermeld. Die ballen hebben een nummer en er is een kleur verbonden aan de rij getallen. De trekking vindt plaats via een grote bol. Daar zitten de ballen in met de nummers die je ook kan terug vinden op je lot. Vallen de nummers die op jouw lot staan ook daadwerkelijk, dan kan je de hoofdprijswinnaar zijn.

Wanneer win jij


Jij bent echter alleen hoofdprijswinnaar wanneer ook de kleurcode overeen komt met de kleur die op jouw lot vermeld staat. Heb je alle getallen goed, maar komt de kleur niet overeen, dan heb jij niet de hoofdprijs gewonnen. De hoofdprijs is een jackpot die progressief is. Dat houdt in dat hij groeit op het moment dat de jackpot niet valt tijdens een trekking.  Er zijn iedere week meerdere trekkingen. Op de website van France Loto vind jij de informatie over de data van de trekkingen en de uitslagen van eerdere trekkingen.

Klantenservice


Alle begin is moeilijk. Wanneer jij net een account opent om mee te gaan spelen in de Franse Loto zal je dan ook onvermijdelijk voor een aantal vragen komen te staan. Je zou vragen kunnen hebben die van algemene aard zijn. Vragen over de spelregels, maar ook vragen over de manier waarop jij kan inzetten en over de wijze waarop de uitkering van gewonnen bedragen plaatsvindt vind je op de website van de Franse Loto tussen de FAQ’s.

Je vragen eenvoudig beantwoord


Heb jij vragen die niet zomaar algemeen beantwoord kunnen worden, of zijn er problemen met je account, dan kan je uiteraard ook op een andere manier een antwoord op je vragen krijgen. In dat geval kan jij je namelijk wenden tot de klantenservice van de Franse Loto. Deze klantenservice is er niet alleen in het Frans. Dat is goed nieuws want niet voor iedereen is Frans een taal die je gemakkelijk spreekt of begrijpt.

Vragen stellen aan de Franse Loto kan je doen volgens alle moderne gangbare methoden. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om je vraag te stellen in een live chat. De klantenservice van France Loto heeft een aantal bekwame mensen op de live chat klantenservice klaar zitten die jouw vragen over het meespelen in deze loterij graag beantwoorden. Je hoeft dan ook niet langer dan een paar minuten op je antwoord te wachten.

Je vragen per mail


Je zou echter ook vragen kunnen stellen aan de Franse Loto per mail. Het zal dan iets langer duren voordat je een antwoord krijgt. Met een dag heb jij echter wel een antwoord binnen waarmee je ook echt verder kunt. Je hoeft dus niet langer dan een dag in het ongewisse te blijven.
Heb jij een vraag die echt prangend is en die absoluut niet kan wachten, dan is daar altijd nog de mogelijkheid van een telefoontje. France Loto houdt er al rekening mee dat er buitenlanders meespelen met hun loterij. Er is dan ook in meerdere talen een klantenservice beschikbaar.

Voors en tegens


De Franse Loto is een leuke manier voor gokkers wereldwijd om een zakcentje bij te verdienen. We hebben gekeken naar de mogelijkheden die zij bieden aan gokkers wereldwijd en kwamen met een aantal voors en tegens.

Voors : De Franse Loto is een spannende manier van gokken. De spelregels zijn betrekkelijk eenvoudig en het is dan ook heel gemakkelijk om een lot te kopen en mee te doen. Je kan de trekkingen live volgen op tv of op het internet, en daarnaast kan je de oudere trekkingen terug zien voor het geval je deze hebt gemist.

Tegens: Je hebt spelers die houden van het spelen van meerdere spellen bij één organisatie. Bij veel grote loterijen heb je in dat geval geluk. Bij Franse  Loto is dit echter wat povertjes te noemen. Je hebt wel meerdere spelen waaraan je kan meedoen, maar in dat geval gaat het om meerdere dezelfde spelen in een week. Het is dus niet echt een heel spectaculaire loterij om aan deel te nemen.

Unique Selling Point


Meedoen aan de France Loto houdt in dat je loten koopt voor die ene lotto. Er is verder geen mogelijkheid om extra spellen te spelen wanneer je deelneemt aan de Franse Loto. Het enige wat het spannend houdt is het feit dat er meerdere trekkingen zijn per week. Feit is wel dat je prijs uiteraard aantrekkelijk hoog is wanneer er niet uit die ene prijzenpot nog meerdere kleine speelrondes worden gespeeld.

Wat geeft sjeu aan de France Loto


Het enige wat een beetje sjeu geeft aan de France Loto is de Raffle. Hierbij wordt een aantal deelnemende loten getrokken. Het gaat dan om daadwerkelijk verkochten loten, waardoor de prijzen dus niet bij de Franse  Loto blijven liggen. Deze mensen winnen ieder 20.000 euro. Wanneer je bedenkt dat deze Raffle een aantal keren per week plaats vindt verhoogt het enigszins je winstkansen bij dit spel.

Hoe koop je loten


Loten kopen kan je doen op twee manieren. Je kan als individu deelnemen aan de France Loto. Online koop jij je loten vanuit je account. Je kan op diverse manieren betalen. De betaalmethode die jij kiest bepaalt ook hoe snel jouw uitbetalingen worden gedaan. Je kan kiezen voor een creditcard. Dit is de gemakkelijkste methode. Het overboeken van een betaling naar jouw account duurt een fractie van een seconde. Jouw winst wordt weer vanuit de Franse Loto overgeboekt naar jouw creditcard.

Denk aan de banktijden


Kies je voor de meest gebruikte methode van geld overboeken – iDeal- dan moet je er rekening mee houden dat er de gebruikelijke verwerkingstijd van een bank, ongeveer een dag, tussen zit voordat jouw betaling binnen is, en je eventuele uitbetaling van winst. Een account maken voor de Franse Loto kan je online doen. Het invullen van een aantal gegevens inclusief je betalingsgegevens volstaat. Je kan per keer deelnemen, maar je kan ook automatisch een aantal keren per week meespelen. Wie weet is het vandaag wel jouw geluksdag.

Samenvatting


Deelname aan een loterij in het buitenland is iets wat eigenlijk voor iedereen mogelijk is. Je hebt online casino’s waarbij het allemaal glitter en glamour is, en waarbij je voortdurend actief mee moet kijken om te zien of je wat geld hebt gewonnen. Wil jij dit allemaal niet, en gaat het bij jou vooral om het speelgemak en de spanning of je een geldprijs hebt gewonnen, dan is de France Loto helemaal jouw spel.

Speel je alleen of met anderen


Een spel bij de Franse Loto kan je op meerdere manieren spelen. Je kan het spelen als particulier, waarbij je eenmalig inzet, of automatisch bij iedere trekking meespeelt. Het is daarnaast volledig aan jou of je alleen deelneemt aan de France Loto, of ook aan andere loterijen. Wil je spelen in meerdere Franse loterijen tegelijk, dan kan dat met een aantrekkelijke korting. Je kan je registreren waardoor je meespeelt met 10 procent korting. Altijd aantrekkelijk om je loten met korting te kopen en mee te spelen zonder dat je het kan vergeten.

Gok internationaal


Speel jij het liefste internationaal, dan kan dat ook. Je kan namelijk inzetten in meerdere internationale loterijen. Wil jij spelen in een Franse en een Spaanse loterij? Geen probleem. Ga jij voor die ene schaarse kans op het grote geld; dan speel je naast de France Loto mee met bijvoorbeeld Powerball US. Neem jij genoegen met iets minder winst maar wil je ook weinig risico lopen bij het spelen; dan word je deel van een syndicaat. Met een groep andere internationale spelers samen vorm je een team. De loten worden vanuit die pot gekocht en de winst wordt vervolgens eerlijk verdeeld. Het is dus volledig aan jou welk risico je wilt lopen bij France Loto, welke winsten jij wilt behalen en hoeveel spanning jij wilt hebben op een doordeweekse dag.

Bezoek France Loto

Algemene Informatie

Beschik­bare Talen Engels, Frans
Licenties Government of France

Bonussen

Spelersondersteuning

Support Via e-mail, Live chat, Telefoon

Stortings- en Uitbetalingsopties

Bezoek France Loto